Ne mândrim cu acest serviciu pe care îl considerăm vârful de lance atât ca și rată de conversie cât și ca și importanță între serviciile pe care le oferim.

Poate vă întrebați care este importanța acestui serviciu pentru dumneavoastră? Totul a început de la apariția telefoniei mobile și a bazelor de date. Vă putem împărtăși câteva detalii semnificative cu privire la ce înseamnă astăzi o bază de date complexă, pornind de la numărul impresionant de numere de telefon de care dispunem, și anume 300.000. Un alt detaliu pe care considerăm că trebuie să îl cunoașteți este rata foarte mare de vizualizare a textului mesajului. Fiind un text de dimensiuni reduse, de aproximativ 160 de caractere, persoana care primește mesajul nu îl va șterge din prima clipă. Șansele ca acea persoană să citească mesajul sunt de peste 90%.

Un astfel de procent ca și cel enunțat anterior demonstrează și susține impactul pe care o campanie de SMS Marketing îl poate avea.

Câteva informații prețioase despre SMS Marketing

În primul rând, dorim să facem referire la prețurile pe care le practicăm pentru campaniile de SMS Marketing și care sunt cele mai mici prețuri din România.
Ca și client, aveți acces pe Platforma dedicata pentru SMS Marketing, ceea ce vă va oferi posibilitatea de a programa campania de promovare, dar și să vizualizați rapoartele complete ale campaniei, modul de desfășurare a acesteia.

 

În primul rând, este necesară o discuție pe marginea modului de demarare a campaniei. Acest lucru presupune stabilirea numărului de persoane la care să ajungă mesajul, targetarea lor acolo unde este cazul, și esențial, textul campaniei. Pe aceste ultime două aspecte dorim să ne aplecăm puțin mai mult atenția.

În cazul unei campanii de SMS Marketing vom aștepta de la client să ne ofere informațiile complete cu privire la persoanele care sunt vizate prin campanie. Astfel, vom aștepta informații ca și vârstă, oraș, naționalitate, etc. Vom folosi aceste date pentru a transmite mesajul doar persoanelor care ar putea să fie interesate, ceea ce înseamnă totodată și o posibilă rată de conversie imediată, importantă din punct de vedere al volumelor.

Trebuie să fie scurt și cu un impact puternic. Este necesar să se concentreze în cele 160 de caractere toate informațiile despre produs, informații care vor genera vânzări. Cuvintele utilizate, corectitudinea din punct de vedere gramatical, precum și modul în care acestea sunt conectate trebuie să provoace cititorul să meargă mai departe, să facă următorul pas: să cumpere.

 

Baza de date pe care o avem la dispoziție se ridică la aproximativ 800.000 de numere de telefon, o valoare am spune destul de impresionantă. Baza de date este împărțită în două categorii importante, respectiv B2B și B2C.
B2B conține aproximativ 300.000 de contacte cu posibilitate de target în funcție de Localitate, Cod CAEN, funcție, Cifra de Afaceri, etc.
B2C conține aproximativ 500.000 de numere de telefon cu posibilitate de target în funcție de Localitate, Vârstă, Sex, Medie încărcare cartelă/factură, Posesori Autoturism, Părinți (inclusiv copiii acestora).


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/r34853targ/public_html/wp-content/themes/dt-the7/inc/extensions/stylesheet-functions.php on line 63
Lista Preturi

Tarif unic national

 • Numar sms-uri
 • Cat dureaza trimiterea
 • Cont privat
 • Statistica completa
 • Suport tehnic

Small

25€/ trimitere
25€/ trimitere
 • 1000 sms-uri
 • 10 minute

Standard

150€/ trimitere
150€/ trimitere
 • 10.000 sms-uri
 • 1 ore

Professional

550€/ trimitere
550€/ trimitere
 • 50.000 sms-uri
 • 5 ore

Corporate

850€/ trimitere
850€/ trimitere
 • 100.000 sms-uri
 • 10 ore