SEO

Căutarile naturale, căutari organice, Search Engine Optimisation, optimizare site, SEO sunt toți termenii utilizați pentru a descrie același proces – procesul de construire a unui site web și conținutul său în curs de dezvoltare, astfel încât paginile relevante din site sa iasa in evidenta in partea de sus in rezultate obținute pe motoare le de cautare gen Google, Yahoo, Bing , MSN, ca răspuns la căutările relevante facute de utilizatori.

Google AdWords

La o căutare pe Google, rezultatele care apar pe marginea din dreapta a paginii, sau primele rezultate obținute, marcate cu însemnul ”Ad” sunt reclame plătite de tip Google AdWords.

Reclamele din interiorul site-urilor, marcate de asemenea cu inscripția ”Ad” sunt tot reclame plătite de tip Google AdWords.

Reclamele plătite per click (Pay Per Click) sau reclamele plătite pentru performanță (PfP), precum și campaniile de Google AdWords fac parte dintr-o largă categorie de reclame oferite de către Google.
Rolul nostru este de a genera trafic pe site ca urmare a accesării acestuia prin intermediul reclamelor postate pe diverse site-uri sau directoare.

Rețeta succesului a devenit constanța și consistența în ceea ce faceți. Noi ne-am propus ca orice acțiune și orice strategie pe care o inițiem împreună cu dumneavoastră să aibă la bază o fundație solidă și o calitate superioară. Targetarea și analiza datelor finale reprezintă câteva dintre principiile de bază pe care le respectăm în cadrul oricărei campanii.