Folosim serviciile TargetMail de peste 3 ani. In acest timp am beneficiat permanent de consultanta practica si excelente servicii de relatii cu clientii. La orice ora din zi sau din noapte am avut parte de tot sprijinul angajatilor TargetMail, prompt si eficient! Recomandam cu incredere!

Silvan Constantin
Director Executiv - Fundatia WTIB

Până să ajung la campaniile făcute de Target Mail, am trecut prin brațele mai multor alte firme de profil. Am avut parte de câteva experiențe neplăcute. Am plătit și bani pe care nu i-am mai recuperat. Nu mai aveam prea multă încredere în astfel de campanii. Dar totuși, m-am hotărât să mai fac o ultimă încercare. Trebuie să recunosc că experiențele pe care le-am avut erau legate în mare parte de companiile cu care încheiasem contracte, nu cu campaniile în sine, care în final îmi aduseseră clienți noi. Am discutat cu Alex și atitudinea lui m-am convins că nu trebuie să renunț. Această discuție am purtat-o cu mai bine de doi ani în urmă. De atunci colaboram și nu am mai fost dezamăgită niciodată.

Patricia Paraschiv
CEO - GoSkin

M-am văzut ”nevoit” să revin la băieții de la Target Mail pentru mai multe campanii de promovare. Dar am revenit nu pentru că nu aș fi avut alte companii cu care să lucrez, ci pentru că am fost extrem de mulțumit încă de la prima campanie de modul în care lucrurile s-au derulat. Am discutat toate aspectele încă de la început. Am ales cea mai potrivită campanie pentru firma mea și am discutat împreună modul de targetare a clienților. Pot să spun că am crescut cifra de afaceri datorită echipei Target Mail și a efortului pe care l-au depus în acest sens.

Certificate Iso
Certificate Iso

Target Mail mi-a fost recomandat de către un partener de afaceri. Am apelat la serviciile lor atunci când nu mai aveam nicio idee despre cum să mă promovez. Nici veniturile nu mai creșteau. Trebuia să fac ceva în această direcție. Target Mail m-a convins că voi vedea rezultate încă de la prima campanie pe care o să o desfășurăm. Așa a și fost. Clienții au început să apară și telefoanele să sune. A fost ca și o gură de aer proaspăt de care aveam nevoie de foarte multă vreme. Am continuat să lucrez cu Target Mail și acum gestionez o bază foarte mare de clienți. Sunt foarte mulțumit de ceea ce au făcut pentru mine și pentru compania mea.

Famous Roses
Viaceslav - CEO Famousroses

Este prima campanie de SMS Marketing pe care am făcut-o și am doar cuvinte de laudă. Nu îmi venea să cred când vedeam care era rata de răspuns la sms-ul pe care l-am trimis la baza de clienți targetată de către Target Mail. Am crescut numărul de clienți și cred eu, cel mai important, au apărut numeroși posibili clienți. Aceștia vor veni la un moment dat să cumpere produsele, pentru că m-au sunat, mi-au trimis e-mail, și cel mai probabil, și-au memorat numărul de telefon al companiei mele. Este uimitor ce poate să facă o campanie de SMS Marketing. O să încerc în viitor și o campanie de E-mail Marketing și de ce nu, și o campanie de Fax Marketing. Piața este enormă, motiv pentru care trebuie să scoți capul din nisip și să faci lumea să audă de existența ta.

Aventura Card