Pentu că existăm într-o piață în care concurența acerbă obligă orice companie să ofere cele mai bune servicii, considerăm că ne clasăm pe locuri fruntașe în acest sens. În cei cinci ani de existență, am luptat continuu pentru dezvoltarea unei companii a cărei principal scop să fie calitatea. Orientarea înspre client ne-a îndemnat să devenim mai buni, să luăm în considerare cele mai bune opțiuni și să aducem acea plus-valoare pe care orice companie, respectiv orice client o caută.

Cele de mai sus nu reprezintă o elogiere a serviciilor noastre, ci reprezintă o concluzie a efectelor pe care serviciile pe care noi le oferim le-au avut asupra clienților care au beneficiat de ele. Mulțumirea lor reprezintă combustibilul care mișcă angrenajele companiei noastre. Beneficiile pe care vi le aducem reprezintă pavarea drumului pentru a trece primii linia de sosire.

Our experience

Web development - 7 years
Marketing & PR - 5 years
E-Commerce - 3 years
Consulting - 2 years

Spus cât se poate de simplu, promovare, capacitate de dezvoltare în domeniul dumneavoastră de activitate. E-mail marketing și SMS Marketing reprezintă conceptele pe care echipa noastră le mânuiește excelent și care ne asigură existența pe piață.

Pentru dumneavoastră, campaniile de E-mail și SMS Marketing reprezintă cea mai bună metodă de a vă face simțită prezența într-o piață competitivă și care vă oferă posibilitatea de a realiza un ROI cât se poate de bun.

Putem să vă asigurăm că acele companii care sunt reticente la a investi în promovare și în publicitate, vor trebui să facă față unei dezvoltări dificile și plină de obstacole. Armele cu care se luptă fiecare dintre dumneavoastră trebuie să facă parte din arsenalul cu care veți câștiga războiul; pentru că piața reprezintă terenul de luptă, iar concurența reprezintă inamicii. Ne bucurăm să fim alături de dumneavoastră, știind că veți ieși învingători.

Până de curând am oscilat între E-mail Marketing și SMS Marketing. În final, ne-am hotărât că cel din urmă este serviciul care a urcat pe primul loc în topul intern al companiei noastre. În orice companie este necesară existența unor motivații care să amplifice sentimentele pozitive și încrederea în forțele proprii și în cele ale echipei. În acest caz particular, motivația vine din partea campaniilor de SMS Marketing. Pe lângă SMS și E-mail Marketing, am creat de-a lungul timpului o gamă de servicii necesare pentru dezvoltarea oricărei companii și indispensabile atunci când se dorește creșterea rapidă a bazei de clienți sau a vânzărilor. Printre acestea sunt și vânzările de Baze de Date pentru SMS și E-mail, Newsletter Design, serviciile de targetare, Facebook Ads, Google AdWords, Web Design și Web Hosting. Le considerăm servicii complete și complexe pentru o companie care dorește să își crească rapid cota de piață.

Suntem echipa alături de care compania dumneavoastră va cunoaște o creștere exponențială în ceea ce privește vizibilitatea pe piață. Convertirea promovării în venituri este următorul pas pe care trebuie să îl faceți. Ne place să privim în viitor și să venim cu soluții care să vă permită să fiți mereu cu un pas în fața competitorilor. Abordarea noastră este mereu pro-activă, sensibilă în ceea ce privește clientul și agresivă față de piață. Ascultăm cu atenție ceea ce vă doriți și ne place să discutăm încă de la început toate etapele colaborării noastre. Experiențele prin care am trecut până acum ne-au pus în fața a numeroase întâmplări, în urma cărora am învățat un lucru extrem de important: o relație cu un client este asemenea unui salt cu parașuta, unde odată aripa deschisă, zborul devine lin și sigur.

Misiunea Noastra:

Ne dorim ca munca noastră să poată fi cuantificată și să reprezinte un standard de referință în domeniu, o entitate despre care să se vorbească și care să fie apreciată. Scopul nostru primordial este acela de a vă influența în mod pozitiv derularea afacerii pe care o conduceți, generându-vă o rată de conversie importantă. Satisfacția clienților noștri este și satisfacția noastră, dovada muncii pe care am prestat-o.

 

O mica parte a companiilor care au incredere in noi!

Logo16
Logo15
Logo14
Logo13
Logo12
Logo09
Logo08
Logo07

Testimoniale

 • Folosim serviciile TargetMail de peste 3 ani. In acest timp am beneficiat permanent de consultanta practica si excelente servicii de relatii cu clientii. La orice ora din zi sau din noapte am avut parte de tot sprijinul angajatilor TargetMail, prompt si eficient! Recomandam cu incredere!

  Silvan Constantin
  Director Executiv - Fundatia WTIB
 • Până să ajung la campaniile făcute de Target Mail, am trecut prin brațele mai multor alte firme de profil. Am avut parte de câteva experiențe neplăcute. Am plătit și bani pe care nu i-am mai recuperat. Nu mai aveam prea multă încredere în astfel de campanii. Dar totuși, m-am hotărât să mai fac o ultimă încercare. Trebuie să recunosc că experiențele pe care le-am avut erau legate în mare parte de companiile cu care încheiasem contracte, nu cu campaniile în sine, care în final îmi aduseseră clienți noi. Am discutat cu Alex și atitudinea lui m-am convins că nu trebuie să renunț. Această discuție am purtat-o cu mai bine de doi ani în urmă. De atunci colaboram și nu am mai fost dezamăgită niciodată.

  Patricia Paraschiv
  CEO - GoSkin
 • M-am văzut ”nevoit” să revin la băieții de la Target Mail pentru mai multe campanii de promovare. Dar am revenit nu pentru că nu aș fi avut alte companii cu care să lucrez, ci pentru că am fost extrem de mulțumit încă de la prima campanie de modul în care lucrurile s-au derulat. Am discutat toate aspectele încă de la început. Am ales cea mai potrivită campanie pentru firma mea și am discutat împreună modul de targetare a clienților. Pot să spun că am crescut cifra de afaceri datorită echipei Target Mail și a efortului pe care l-au depus în acest sens.

  Certificate Iso
  Certificate Iso
 • Target Mail mi-a fost recomandat de către un partener de afaceri. Am apelat la serviciile lor atunci când nu mai aveam nicio idee despre cum să mă promovez. Nici veniturile nu mai creșteau. Trebuia să fac ceva în această direcție. Target Mail m-a convins că voi vedea rezultate încă de la prima campanie pe care o să o desfășurăm. Așa a și fost. Clienții au început să apară și telefoanele să sune. A fost ca și o gură de aer proaspăt de care aveam nevoie de foarte multă vreme. Am continuat să lucrez cu Target Mail și acum gestionez o bază foarte mare de clienți. Sunt foarte mulțumit de ceea ce au făcut pentru mine și pentru compania mea.

  Famous Roses
  Viaceslav - CEO Famousroses
 • Este prima campanie de SMS Marketing pe care am făcut-o și am doar cuvinte de laudă. Nu îmi venea să cred când vedeam care era rata de răspuns la sms-ul pe care l-am trimis la baza de clienți targetată de către Target Mail. Am crescut numărul de clienți și cred eu, cel mai important, au apărut numeroși posibili clienți. Aceștia vor veni la un moment dat să cumpere produsele, pentru că m-au sunat, mi-au trimis e-mail, și cel mai probabil, și-au memorat numărul de telefon al companiei mele. Este uimitor ce poate să facă o campanie de SMS Marketing. O să încerc în viitor și o campanie de E-mail Marketing și de ce nu, și o campanie de Fax Marketing. Piața este enormă, motiv pentru care trebuie să scoți capul din nisip și să faci lumea să audă de existența ta.

  Aventura Card